NAANTALIN UNIKEONPÄIVÄT 25.–27.7.2020

Luvassa riemullista ja korkeatasoista ohjelmaa koko perheelle!

Valtakunnan Virallinen Unikeko saa aamukasteen meressä
jo 61. kerran!

Ainutlaatuiset Unikeonpäivät ovat kesän hauskin kohokohta koko perheelle, nyt kolmipäiväisinä. Tarjolla on markkinahumua ja monipuolista ohjelmaa joka päivälle. Kaiken kukkuraksi lähes kaikkiin ohjelmiin on vapaa pääsy.

Unikeon päivänä 27.7. heitetään Valtakunnan Viralliseksi Unikeoksi valittu henkilö mereen aamuseitsemältä, nyt jo 61. kerran!

Herätyskulkue herättää hilpeyttä ennen ja jälkeen kasteen. Juhla jatkuu aamusta iltaan pitkin kaupunkia ja Kirkkopuiston lavalla. Mukana on muun muassa vieraita Muumimaailmasta, perinteinen lasten pukukilpailu ja Unikeon Kakkukisa eli mukavaa ohjelmaa tauotta koko perheelle. Ilta huipentuu Unikeko-konserttiin.

Kolmipäiväiset Unikeonmarkkinat täyttävät Naantalin rannan ja vanhan kaupungin erilaisista myyntikojuista ja -osastoista. Tarjolla on laadukkaita käsitöitä, lähituottajien luomuksia, herkkuja ja paljon kesään ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

Unikeonpäivän ohjelma 25.-27.7.2020

Ohjelmahaku on parhaillaan käynnissä. Mikäli olet esiintyjä tai muusikko tai sinulla voisi olla Unikeonpäiville sopivaa ohjelmaa, otathan yhteyttä osoitteeseen tarja.rautiainen@visitnaantali.com.

Unikeonpäivien ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ohjelmat ovat Kirkkopuiston lavalla ellei toisin mainita

Oikeus ohjelmamuutoksiin pidätetään.

unikeko-tapahtuma-kuvitus
u-tarina-hahmo